Missie & Visie

Voor wie?

Ben jij niet ouder dan 39 jaar en ondernemert in Rotterdam Rijnmond? Dan ben je naast jouw lidmaatschap bij MKB Rotterdam ook lid van Jong MKB. Dit houdt in dat je naast de evenementen van het reguliere MKB ook welkom bent bij de community en evenementen van Jong MKB.

Visie

Jong MKB Rotterdam Rijnmond is een inspirerende en energieke ondernemersclub voor jonge gedreven ondernemers die graag willen vlammen met hun kersverse businessplan. Wij bieden jou alle tools, zodat jij als jonge ondernemer een mooie groei kan realiseren.

 

Missie

Jong MKB Rotterdam Rijnmond organiseert diverse events, groot en klein, met inspirerende sprekers en gezellige borrels en biedt een online community, waarin jij kennis kunt delen met andere startende ondernemers en kunt leren van inspirerende content als kennisvideo’s en onze podcast. Praktisch en hands-on!

Waarom?

Ben jij ook zo klaar met stoffige bijeenkomsten, grijze pakken en stropdassen en statische gesprekken? Máár wil je wel gebruik maken van het grootste netwerk van Rotterdam, sparren over jouw ondernemersvraagstukken en geïnspireerd raken door gerse evenementen en Rotterdamse ondernemers? Ja toch, niet dan.. Join the club!

 

Onze doelstellingen:

  • Het netwerken in Rotterdam hipper en energieker maken, passend bij de mentaliteit van onze stad, bij de mentaliteit van de Rotterdammert. 
  • De jonge ondernemer helpen groeien in de breedste zin van het woord. Zowel op persoonlijk niveau, kennisniveau en sociaal niveau om zijn of haar business sky-high te laten gaan.
  • Een platform bieden waar jonge ondernemers bij willen horen en zich thuisvoelen.

 

Samengevat focussen we ons op drie pijlers:

  1. Netwerken (grootste netwerk van Rotterdam vanuit MKB Rotterdam Rijnmond)
  2. Groei & kennis (door de handvatten die we bieden bij ondernemersvraagstukken)
  3. Platform & community (vrienden- en businessclub)

 

Hoe zorgen wij ervoor dat de doelstellingen behaald worden?

Om onze doelstellingen te bereiken verbinden wij kersGERSE ondernemers met elkaar door middel van onze online community, bruisende evenementen en inspirerende workshops. Dit doen wij door onder andere verbinding te maken met succesvolle experts en kleine mastermind groepen op te zetten.