Bestuur

Nian Wetsteijn

Klaar met de stoffige bijeenkomsten en grijze pakken. Het wordt tijd dat we in Rotterdam Rijnmond hippe netwerken gaan organiseren voor de jonge ondernemert. Dat is ook de reden dat ik ben aangesloten bij Jong MKB. In 2016 ben ik gaan ondernemen en in 2019 heb ik mijn eigen data driven consultancy en growth hacking bedrijf opgezet. Nian Consultancy is voor MKB bedrijven die willen meten, weten en doorpakken. Als growth hacker/ data driven marketing strateeg ben ik verantwoordelijk voor de groei van een bedrijf en met name in het genereren van warme leads. Hier komt een “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit bij kijken, wat ik ook graag mee wil geven aan de ondernemert van Jong MKB. Als voorzitter van Jong MKB voeg ik mijn krachten toe op het gebied van samenwerken en co-creatie met experts en communities en partners.

Lieke van der Plas

‘Het meervoud van LEF is leven’ dat is mijn persoonlijke motto en dat is wat ik onze kersGERSE ondernemers binnen de club ook wil meegeven. Eind 2017 heb ik LEF Media opgericht, het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland. ‘Ik zag een gat in de markt en ben in het diepe gesprongen’. In drie jaar tijd is LEF Media gegroeid naar een team van 7 man (vaste en flexibele krachten). Als zakelijk vlogger krijg ik een kijkje achter de schermen bij bedrijven door het hele land. Als bestuurslid van Jong MKB voeg ik met name mijn krachten toe op het gebied van (online) marketing, videomarketing en storytelling.

Dion Stuijt

Na twee fantastische franchiseformules te hebben opgezet in de vorm van Monkey Town en Jump XL, zijn we in de zomer van 2018 met een waanzinnig nieuw concept gestart in de vorm van Adventure City Rotterdam. Een in & outdoor zip- en klimpark met een grote van ruim 7000m2. Ook in 2020 hebben we niet stilgezeten en onder andere de bedrijven Real Axe Throwing & Escape Team Rotterdam opgezet. Zoals je na dit te lezen zult begrijpen ga ik mij bij Jong MKB Rotterdam Rijnmond voornamelijk bezig houden met de organisatie van de evenementen.

Frits Corvers

Als Rotterdamse ondernemer is mijn passie om bedrijven te bouwen en ontwikkelen nooit gestopt. Sinds mijn 16e ben ik begonnen met ondernemen en heb ik inmiddels diverse bedrijven opgezet. Op dit moment ben ik trots mede-oprichter van Webtify. Ik ben drie jaar lang voorzitter geweest van JONG MKB Rotterdam Rijnmond, afgelopen jaar heb ik het stokje doorgegeven aan de nieuwe voorzitter Nian maar ben ik wel aangebleven in het bestuur. Ik kijk uit naar de komende jaren om JONG MKB te zien groeien.

Arjan Cok

In de regio Rotterdam Rijnmond geniet ik van de grote diversiteit van de mensen en het internationale gevoel. Ik merk dat elke klus mij stimuleert. In mijn hoofd draait het altijd door met ideeen over hoe ik dingen kan verbeteren. Ik wil talenten ontdekken, stimuleren en verder helpen. Als co creatiemanager bij het Regionaal Bureau Zelfstandigen ben ik voor Jong MKB de schakel met de gemeente Rotterdam, gemeentes in de regio en landelijke netwerken ter versterking van startend ondernemerschap en de startend ondernemer.