Bestuur

Frits Corvers

Als Rotterdamse ondernemer is mijn passie om bedrijven te bouwen en ontwikkelen nooit gestopt. Sinds mijn 16e ben ik begonnen met ondernemen en heb ik inmiddels diverse bedrijven opgezet. Op dit moment ben ik trots mede-oprichter van Webtify. Voorheen heb ik drie jaar lang de rol van voorzitter vervuld bij JONG MKB Rotterdam Rijnmond. Twee jaar geleden heb ik het stokje doorgegeven aan Nian als nieuwe voorzitter, maar ik ben nu opnieuw aangesteld als voorzitter van JONG MKB Rotterdam. Ik kijk er enorm naar uit om de komende jaren samen met het bestuur en alle leden van JONG MKB Rotterdam de groei en ontwikkeling van Jong MKB te stimuleren.

Lauren Van Dijk

Mijn naam is Lauren 26 jaar, ondernemer in de sport. Ik heb nu 1,5 jaar een eigen personal training studio in Rotterdam Noord. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in verschillende sportscholen in Rotterdam heb ik al het moois bij elkaar gevoegd en ben ik voor mezelf begonnen. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik wilde gaan ondernemen. Het snelle schakelen, beslissingen nemen, het verantwoordelijk zijn van A tot Z en het gebruik maken van je netwerk vind ik dan ook een super leuke uitdaging in het ondernemen. Ik vind het super vet om andere jonge ambitieuze mensen te leren kennen via Jong MKB. Ik kijk dan ook uit naar mijn toekomst als bestuurslid. Hopelijk mag ik jullie snel ontmoeten op één van de Jong MKB evenementen.

Dion Stuijt

Na twee fantastische franchiseformules te hebben opgezet in de vorm van Monkey Town en Jump XL, zijn we in de zomer van 2018 met een waanzinnig nieuw concept gestart in de vorm van Adventure City Rotterdam. Een in & outdoor zip- en klimpark met een grote van ruim 7000m2. Ook in 2020 hebben we niet stilgezeten en onder andere de bedrijven Real Axe Throwing & Escape Team Rotterdam opgezet. Zoals je na dit te lezen zult begrijpen ga ik mij bij Jong MKB Rotterdam Rijnmond voornamelijk bezig houden met de organisatie van de evenementen.

Arjan Cok

In de regio Rotterdam Rijnmond geniet ik van de grote diversiteit van de mensen en het internationale gevoel. Ik merk dat elke klus mij stimuleert. In mijn hoofd draait het altijd door met ideeen over hoe ik dingen kan verbeteren. Ik wil talenten ontdekken, stimuleren en verder helpen. Als co creatiemanager bij het Regionaal Bureau Zelfstandigen ben ik voor Jong MKB de schakel met de gemeente Rotterdam, gemeentes in de regio en landelijke netwerken ter versterking van startend ondernemerschap en de startend ondernemer.

Anne Schöen

Netwerken is mijn passie, ondernemers aan elkaar verbinden en daarna horen dat er een samenwerking uit ontstaat is fantastisch!
Anne Schöen, geboren en getogen in het mooie Breda, 28 jaar en trotse moeder van mijn kleine draak Nika. Vanuit school stagegelopen bij een evenementenbureau in Breda. Hier organiseerde ik o.a. netwerkdiners. Ik kwam er al snel achter dat ik blij werd van netwerken, maar dit was niet mijn hoofdtaak. Na 1,5 jaar ben ik de recruitment ingegaan en kwam ik in het hartje van Rotterdam terecht. Daar wilde ze meer doen met netwerken en zijn we lid geworden van MKB Rotterdam Rijnmond. Perfect! Dat wordt MIJN netwerk. In 2016 lid geworden namens het uitzendbureau om zo meer naambekendheid te creëren in Rotterdam. In 2017 ambassadeur geworden van deze prachtige club en in 2020 werd Jong MKB opgericht. Ambassadeur geworden van Jong MKB en in 2022 werd mij gevraagd of ik het zag zitten om fulltime bij MKB Rotterdam aan de slag te gaan. Is dat een fulltimebaan, dat netwerken? Kan ik nu van mijn passie mijn werk maken? De keus was niet moeilijk… En zo ben ik sinds juli 2022 werkzaam als relatiemanager bij MKB Rotterdam Rijnmond en verbind ik ondernemers aan elkaar.