Jong MKB Rotterdam!

Jong MKB Rotterdam biedt een platform voor ondernemers die een bedrijf hebben dat nog geen 7 jaar oud is. Jong MKB Rotterdam is onderdeel van MKB Rotterdam en richt zich dus specifiek op jonge ondernemers en ondernemingen.

Jong MKB Rotterdam is een actieve club met een unieke mix van events en informatie, die het zeer aantrekkelijk maakt om deel te nemen. Naast het organiseren van bijeenkomsten komt Jong MKB Rotterdam ook specifiek op voor de belangen van Jong ondernemend MKB Rotterdam middels lobbyactiviteiten via MKB Rotterdam. Hiermee onderscheidt Jong MKB Rotterdam zich ook duidelijk. MKB Rotterdam is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. Succesvol ondernemen heeft alles te maken met een goed ondernemingsklimaat. Een goed ondernemingsklimaat realiseer je echter niet alleen. Daar heb je als ondernemers elkaar voor nodig. Jong MKB Rotterdam zich de komende jaren daarom ook focussen op een beter ondernemersklimaat onder het MKB Rotterdam motto van ´Geen woorden maar zaken!´.

Deelnemen - lid worden?

Als u kiest voor Jong MKB Rotterdam, dan kiest u voor een actief netwerk waarin u kennismaakt met steeds nieuwe zakelijk ingestelde, relatief jonge en actieve ondernemers. Jong MKB Rotterdam kent een gestage aanwas van nieuwe ondernemers.

Deelnemen - lid worden of eerst meer informatie kan via MKB Rotterdam én profiteer daarmee tegelijk ook van alle activiteiten van MKB Rotterdam!

Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jong-MKB-Rotterdam


25-05-2016
Zaken doen met Gemeente Rotterdam? - Netwerkevent voor MKB Rotterdam

Graag nodigen wij u uit voor het netwerkevent van de gemeente Rotterdam en MKB Rotterdam. Een middag vol workshops, sprekers en aansluitend een talking dinner om de relatie met ondernemend Rotterdam aan te halen en samen bruggen te bouwen voor een sterk Rotterdam.